Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια δέχτηκε τα ξημερώματα περιπολικό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου στις 1:45, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από κάτοικο της περιοχής ο οποίος παραπονέθηκε ότι μια ομάδα ατόμων έκανε φασαρία.
Όταν έφτασε το περιπολικό στην πλατεία ασυρμάτου δέχτηκε επίθεση με πέτρες και μπουκάλια χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές ατόμων τα οποία όμως στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.