Άντρας, αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό βάθους 10 μέτρων στην Αγία Νάπα της Κύπρου.
Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 6:30 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στα βράχια όπου βρίσκεται η γέφυρα των ερωτευμένων στην Αγία Νάπα, υπάρχει σoρός άγνωστου άνδρα.
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για ανάσυρση της σορού».
Ο κ. Θεοδούλου πρόσθεσε ότι «μέχρι στιγμής τα στοιχεία του άγνωστου άνδρα δεν έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άγνωστο άτομο πιθανό να βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο έδαφος από ύψος δέκα μέτρων».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς