Πάρος: «Ήταν σαν να τράκαραν δύο αυτοκίνητα» - Πώς έγινε το δυστύχημα με το ηλεκτρικό πατίνι

Πάρος: «Ήταν σαν να τράκαραν δύο αυτοκίνητα» - Πώς έγινε το δυστύχημα με το ηλεκτρικό πατίνι

Ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχεται αν είχε δίπλωμα οδήγησης

scooter-mak
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος χθες το πρωί στον Αμπελά της Πάρου όπου ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον διασωληνώσουν ώστε να διακομιστεί σε Νοσοκομείο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όπως λέει στο protothema.gr ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας, κ. Παντελής Μπαφίτης, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έμοιαζε με μετωπική ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

«Έγινε σαν μετωπική. Το αμάξι έχει σπάσει παρμπρίζ, καπό, φανάρια. Στην αρχή, νόμιζα πως το αμάξι είχε πέσει πάνω σε τοίχο.

Κλείσιμο
Τη ζημιά αυτή την έκανε το πατίνι. Ήταν από αυτά με τις φαρδιές ρόδες που έχουν ταχύτητα», εξηγεί ο κ. Μπαφίτης και τονίζει πως η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης.

Ο άτυχος νεαρός, ο οποίος είχε καταγωγή από την Μεσσηνία, εργαζόταν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Νάουσας και έμενε στην περιοχή του Νταμούλη.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, ενώ οδηγούσε το πατίνι του στο ρεύμα προς Νάουσα, βγήκε από μια διασταύρωση με STOP την ώρα που το αμάξι του 60χρονου ερχόταν κάθετα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ο 60χρονος οδηγός του ΙΧ, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ελέγχεται αν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρόπολη: Η σοκαριστική ομολογία του ανήλικου μαχαιροβγάλτη – «Τον μαχαίρωσα στην κοιλιά και τον λαιμό»

Ασία: Πρωτοφανής φονικός καύσωνας με 45 βαθμούς Κελσίου - Λιώνει η άσφαλτος, κλείνουν σχολεία

TikTok: Viral βίντεο με κοπέλα που πήρε τον Ντι Κάπριο για τον... πατέρα της Μορόνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης