TikTok: Viral βίντεο με κοπέλα που πέρασε τον Ντι Κάπριο για τον... πατέρα της Μορόνε

TikTok: Viral βίντεο με κοπέλα που πέρασε τον Ντι Κάπριο για τον... πατέρα της Μορόνε

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για τα ειδύλλιά του με κοπέλες κάτω των 25 ετών - Η Μορόνε υπήρξε μία εξ αυτών

tik_tok_dicaprio_arthro
Ένα βίντεο μιας νεαρής γυναίκας στο TikTok που αποκαλύπτει μια ιστορία υιοθεσίας ενός κατοικίδιου σκύλου κατά την περίοδο της πανδημίας, έχει γίνει viral.

Η υπόθεση, όμως, δεν ήταν μια κοινή υπόθεση υιοθεσίας, καθώς εξελίχθηκε τελικά πολύ περίεργα. Η κοπέλα, μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα του TikTok, ότι το σπίτι στο οποίο πήγε να υιοθετήσει τον σκύλο, ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι του αστέρα του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της τότε συντρόφου του, Καμίλα Μορόνε.

Η Νέντα Μαζντ, όπως ονομάζεται η νεαρή η οποία είναι κάτοικος του Λος Άντζελες, αφηγήθηκε πώς ήρθε σε επαφή με τη Μορόνε όταν αναζητούσε ένα κατοικίδιο ζωάκι στην αρχή της επιδημίας του κορωνοϊού.
Φτάνοντας στην πολυτελή κατοικία του διάσημου ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς, η Μαζντ έμεινε έκπληκτη από τη χλιδή. Γνώρισε, επίσης, τον Τζακ και την Τζιλ, ένα ζευγάρι σιβηριανών Huskies που ανήκε στον Ντι Κάπριο και τη Μορόνε.

Η κοπέλα λανθασμένα, όμως, οδηγήθηκε σε ένα αναμενόμενο - θα έλεγαν κάποιοι - αλλά παράξενο συμπέρασμα. Η Νέντα Μαζντ διερωτήθηκε αν ο 48χρονος ηθοποιός ήταν ο πατέρας της 25χρονης Μορόνε, δεδομένης της μεγάλης ηλικιακής διαφοράς τους. Πιο συγκεκριμένα ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ρώτησε τη Μορόνε αν είναι ο μπαμπάς της κι εκείνη απάντησε αμήχανα: «Όχι, είναι ο σύντροφός μου».

Κλείσιμο
Η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν είχε ιδέα για το ποιους συναντούσε. Όταν πήγε σπίτι και έψαξε το Instagram της Μορόνε για να κρατήσουν επικοινωνία, έπαθε σοκ όταν αντιλήφθηκε ποια είναι και ποιος ακριβώς είναι ο σύντροφός της. 
leonardo_dicaprio
Αναλογιζόμενη την εμπειρία, η Νέντα Μαζντ είπε: «Υπήρχαν παντού φρουροί ασφαλείας... Ήταν σούπερ κυριλέ. Υπήρχε ένα γήπεδο τέννις, ένα σιντριβάνι, πισίνα». Παρά το λαμπερό και κάπως απόμακρο περιβάλλον, η κοπέλα είπε ότι το ζευγάρι ήταν φιλόξενο, με τη Μορόνε να την ξεναγεί και να τη συστήνει στα σκυλιά.

«Η Καμίλα ήταν πολύ καλή, μου έδειξε και τον Τζακ και την Τζιλ», είπε η Νέντα Μαζντ και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ χαλαροί και ήρεμοι».

Η κηδεμονία των σκύλων ήταν πηγή διαμάχης

Όσον αφορά την κατάσταση της σχέσης ανάμεσα στους δύο σταρ του Χόλιγουντ, η κηδεμονία των σκύλων αποτέλεσε πηγή διαμάχης, μετά τον χωρισμό τους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης.

«Ο χωρισμός του Λέο με την Καμίλα ήταν πολύ πιο πικρός από τις πολλές προηγούμενες σχέσεις του, και αυτό οφείλεται σε αυτά τα σκυλιά που τα αγαπάει σαν παιδιά του», δήλωσε μια πηγή.

«Κανείς από τους δύο δεν θα τα εγκαταλείψει και προσπαθούν να κανονίσουν κάποιου είδους συν-κηδεμονία, όπου εκείνη θα έχει τα σκυλιά για λίγο καιρό και μετά θα τα παίρνει εκείνος. Κανένας από τους δύο, όμως, δεν είναι χαρούμενος γι' αυτό!», συμπλήρωσε η πηγή.
camila_morrone
Το 25χρονο μοντέλο, πρόσφατα, έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική με τη συμμετοχή του στη σειρά «Daise Jones and the Six», ενώ ο Λεονάρντο Ντικάπριο θα κάνει την εμφάνιση του στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon», στο Φεστιβάλ των Καννών, τον επόμενο μήνα. 


Φωτογραφίες: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης