Άγιον Όρος: Με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ψάχνουν τον αγνοούμενο μοναχό
Συνεχίζονται οι έρευνες - Ο 60χρονος εγκαταβιούσε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Άγιον Όρος για τον εντοπισμό 60χρονου μοναχού, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε, χθες το μεσημέρι, στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Όρους, στις Καρυές, από μοναχό του κελιού, όπου ο 60χρονος εγκαταβιούσε (σ.σ. ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας).
Στις έρευνες συμμετέχουν αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή και της Πυροσβεστικής. Σήμερα αναμένεται να μεταβούν στην περιοχή και εθελοντές - διασώστες του ΟΦΚΑΘ για να συνδράμουν στις έρευνες με τεχνικά μέσα, όπως drones και θερμικές κάμερες.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση