Ηγουμενίτσα: Σταμάτησαν την εισαγωγή 32 κιλών κάνναβης, αξίας 81.000 ευρώ

Ηγουμενίτσα: Σταμάτησαν την εισαγωγή 32 κιλών κάνναβης, αξίας 81.000 ευρώ

Οι δράστες είχαν ξεκινήσει από περιοχή της βόρειας Ελλάδας με σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικών από την μεθόριο με την Αλβανία

hgoumenitsa-narkotika
«Στοπ» στην εισαγωγή μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που η πώλησή της θα απέφερε στους διακινητές 81.435 ευρώ έβαλαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό και μια Ελληνίδα σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Τρίτης το Ι.Χ. αυτοκίνητο της γυναίκας στο οποίο η ίδια ήταν συνοδηγός με οδηγό τον αλλοδαπό που, όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, προσποιήθηκε αρχικά ότι συμμορφώνεται αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και μετά από λίγο ο ύποπτος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει σε προστατευτική μπάρα και να ακινητοποιηθεί.

Οι επιβάτες συνελήφθησαν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν δυο σάκοι με 32 δέματα, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 κιλών και 574 γραμμαρίων. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν ξεκινήσει από περιοχή της βόρειας Ελλάδας με σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικών από την μεθόριο με την Αλβανία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και απείθεια με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα, 400 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε Κόκοτα στη δεξίωση Μπάιντεν για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο

Γάμοι ανηλίκων, εκτελέσεις και μετά «Σασμός» στο... TikTok

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης