Δεύτερος γύρος επεισοδίων σημειώθηκε έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της κινητοποίησης για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, η οποία και έληξε μπροστά από το Υ.ΜΑ.Θ., κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα προς τα ΜΑΤ που βρίσκονταν εντός του υπουργείου.
Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προχώρησαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με τους τελευταίους να αποχωρούν.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.