Κλαμπ της παραλιακής μήνυσε τον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας – Για «φαινόμενα αυθαιρεσίας» μιλά ο δήμος

Κλαμπ της παραλιακής μήνυσε τον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας – Για «φαινόμενα αυθαιρεσίας» μιλά ο δήμος

«Δημοτικός χώρος έχει καταπατηθεί από το κλαμπ και έχει τσιμεντωθεί», δηλώνει από την πλευρά του ο Ανδρέας Κονδύλης

Astynomia
Υπεύθυνος γνωστού καταστήματος της παραλιακής μήνυσε τον δήμαρχο Αλίμου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο κ. Ανδρέας Κονδύλης, μετά την έγκληση που υπέβαλε ο 29χρονος διαχειριστής του κλαμπ - εστιατορίου και μέχρι την παρέλευση του αυτόφωρου είναι τυπικά καταζητούμενος.

Το protothema. gr, επικοινώνησε με τον κ. Κονδύλη ο οποίος εξήγησε πως η υπόθεση άφορα σε εργασίες αποκατάστασης του δημοτικού χώρου πρασίνου, ο οποίος έχει καταπατηθεί από το κλαμπ και έχει τσιμεντωθεί επισημαίνοντας πως ο δήμος δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα αυθαιρεσίας.

Η υπόθεση με πρωταγωνιστή διαχειριστή εστιατορίου club της παραλιακής και τον δήμαρχο Αλίμου που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές και αποκαλύπτει το protothema. gr ξεκίνησε να ξετυλίγεται στις 22: 35 της Τρίτης. Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ. ΑΣ, Στις 22: 35, ο 29χρονος διαχειριστής της συγκεκριμένης εταιρείας στην οποία ανήκει το γνωστό club της παραλιακής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα του Αλίμου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του κ. Κονδύλη.

Η μήνυση αφορά σε ένα συμβάν το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας σύμφωνα με το με το οποίο ο δήμαρχος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας όταν συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε αποκατάσταση του πράσινου του δημοτικού χώρου το οποίο συμφωνά με τον κ. Κονδύλη έχει αντικατασταθεί με τσιμέντο.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα του Αλίμου ενώ ο δήμαρχος τυπικά αναζητείται μέχρι την λήξη των ορίων του αυτοφώρου στις 23: 59 της 8ης Μαρτίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία στα Τέμπη: «Βασίλη, τι έγινε; Πρέπει να έγινε τράκα»

Σύγκρουση τρένων: To πόρισμα της ΕΔΕ στο Νοσοκομείο Βόλου για την αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η αποκτήνωση Ρώσων στρατιωτών που δολοφονούν εν ψυχρώ Ουκρανό αιχμάλωτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης