Eίχε τρυπώσει σε δύο αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν παρκάρει αφήνοντάς τα ανασφάλιστα
Μάνος Τσαγκαράκης
Στα κρατητήρια έφαγε... λαγάνα ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας στην Αλεξανδρούπολη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, καθώς νωρίτερα είχε τρυπώσει σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν παρκάρει αφήνοντάς τα ανασφάλιστα.
Ο δράστης είχε κλέψει από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι είχε επιχειρήσει να διαρρήξει και άλλα σταθμευμένα οχήματα χωρίς να τα καταφέρει. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.
Έκλεψε χρήματα από αυτοκίνητο
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μία κλοπή χρημάτων η οποία είχε γίνει την Κυριακή της Αποκριάς μέσα από ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο Λουτράκι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου Έλληνα, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.