Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό παιδί 2,5 ετών στο βρεφοκομείο Αγ. Στυλιανός
Το κοριτσάκι έμενε μόνιμα στη δομή, γιατί το οικογενειακό του περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο - Χθες μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο», όπου δόθηκε σύσταση για αντιβιοτική αγωγή
Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκημε ένα κοριτσάκι μόλις 2,5 ετών να αφήνει την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κοριτσάκι εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, εργαζόμενοι του ιδρύματος.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις έφτασαν οι διασώστες, του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δε κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Νιγηρία και έμενε στη δομή. Χθες, το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου δόθηκε σύσταση για αντιβιοτική αγωγή, επανέλεγχο σε δέκα ημέρες και πιθανότητα χειρουργικής αντιμετώπισης στις αμυγδαλές (υπερτροφη αμυγδάλων και ρινίτιδα).
To κοριτσάκι, φιλοξενούνταν στο ίδρυμα τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ είχε ληφθεί απόφαση να επιστρέψει το προσεχές διάστημα στην οικογένειά του.
Στο δημοτικό βρεφοκομείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκος Λιακόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»