Δικογραφία-σοκ: Επί επτά χρόνια ξυλοφόρτωνε το γνωστό μοντέλο ο 40χρονος dj από «αγάπη και ενδιαφέρον»

Δικογραφία-σοκ: Επί επτά χρόνια ξυλοφόρτωνε το γνωστό μοντέλο ο 40χρονος dj από «αγάπη και ενδιαφέρον»

Στην κατάθεσή του, το γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα ξεδίπλωσε τον εφιάλτη που βίωσε επί επτά χρόνια στα χέρια του πρώην, πλέον, συντρόφου της

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Ksylo-mak
Για επτά ολόκληρα χρόνια καταγγέλλει ότι βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη. Ο σύντροφός της την έσπαγε στο ξύλο και το νεαρό μοντέλο το ανεχόταν πιέζοντας τον εαυτό της να αποδεχθεί ότι το «έκανε από αγάπη και ενδιαφέρον». Τελικά βρήκε το θάρρος να τον χωρίσει και αυτό το πλήρωσε ακριβά: τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου έξω από γνωστό κλαμπ της Γλυφάδας δείχνουν το μέγεθος του εφιάλτη. Ενός μαρτυρίου διαρκείας με πολλά θερμά και άγρια επεισόδια, που κατέληξε στη Δικαιοσύνη.

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο, με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν, όπως ανέφερε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντί της.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 00.15 της 5ης Φεβρουαρίου. Ο 40χρονος dj, ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε έξω από γνωστό κέντρο της Γλυφάδας μαζί με μια νεαρή κοπέλα με ρίζες από την Ιταλία και την Κολομβία. Ξαφνικά αντίκρισε το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφός της, τον οποίο ο dj γνώριζε.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, έξω από ένα γνωστό κατάστημα πολυτελών υποδημάτων, τους πλησίασε με άγριες διαθέσεις, τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας το μοντέλο είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.
viasmos_kakopoiisi

Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και τρεις φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δάγκωσε το αυτί του 32χρονου σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από τον λοβό.

«Φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσε»

Το 28χρονο μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στη 01.40 στους αστυνομικούς του Τμήματος Αλίμου περιέγραψε το σκηνικό του ξυλοδαρμού της έξω από το γνωστό κατάστημα της Γλυφάδας, όπου ο δράστης τη γρονθοκόπησε στο στόμα και στη συνέχεια την κλοτσούσε την κοιλιά. Ανέφερε πως στα επτά χρόνια της σχέσης που διατηρούσε μαζί του υπέφερε καθώς τη χτυπούσε, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς τρεις φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο είναι παλαιότερες και η τρίτη από την ημέρα του ξυλοδαρμού της όπου φαίνεται χτυπημένη στο στόμα. Κάτι το οποίο πιστοποίησε και σε κατάθεσή του αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο.

Ο ένστολος είπε πως την είδε να έχει τραύματα στο στόμα και να αιμορραγεί. Η 28χρονη για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πρώην του dj και έχουμε χωρίσει από το 2021. Ημασταν περίπου 7 χρόνια μαζί. Ολα αυτά τα χρόνια με βάραγε πάρα πολύ άσχημα, με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα μου με κλοτσιές.

Κλείσιμο
Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω γιατί με απειλούσε και με έκανε να αισθάνομαι ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Θεωρούσα λογικό να με βαράει πάνω στον τσακωμό μας καθώς ήταν πολύ χειριστικός σε όλα και υπέμενα όλα όσα μου έκανε. Για τα εν λόγω περιστατικά, έχω αποδείξεις τις οποίες και σας εγχειρίζω. Από τότε που χωρίσαμε κρατούσαμε γενικά επαφές, λόγω συνήθειας και επειδή είναι απόλυτα χειριστικός. Με έκανε να τον φοβάμαι και να πρέπει να υποκύπτω σε αυτά που θέλει χωρίς όμως να ερχόμαστε σε επαφή…».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση, η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια ξεδίπλωσε όλο το κουβάρι της βίαιης επίθεσης. Οπως περιέγραψε στο «ΘΕΜΑ», «Το Σάββατο, το βράδυ όταν βγήκαμε από ένα μπαρ μαζί με τον σύντροφό μου και περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ο πρώην σύντροφός μου και μου έριξε μια μπουνιά στο σαγόνι. Εχασα για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου και μέχρι να συνέλθω είχαν πιαστεί στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το αγόρι μου κι εγώ έβαλα το χέρι μου για να τους χωρίσω.

Κι ο πρώην μου, με ξαναχτύπησε στο κεφάλι με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Το αγόρι μου, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πρώην μου κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί, του έκοψε κομμάτι και φώναζε. Τότε, ήρθε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., περιπολικά και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μείναμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα. Είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω, να το ξεπεράσω και να συνέλθω οριστικά».
endooikogeneiaki_via_via_kakopoiisi

«Μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί»

Θύμα του μαινόμενου dj καταγγέλλει ότι έπεσε και ο σύντροφος της 28χρονης. Ο 33χρονος στην κατάθεση που έδωσε στις 04.15 περιέγραψε πως «Σήμερα στις 5/02/2023 και περί ώρα 00.15, βρισκόμασταν με την κοπέλα μου επί της οδού Κύπρου, έξωθεν του μαγαζιού (σ.σ. αναφέρεται στο όνομα του κέντρου), επιτέθηκε αρχικά χωρίς λόγο ο ανωτέρω στην κοπέλα μου, χτυπώντας την στο κεφάλι και εγώ μπήκα στη μέση για να την προστατεύσω.

Αρχικά του φώναζα “Σταμάτα! Τι κάνεις; Σηκώνεις χέρι σε γυναίκα;” και προσπάθησα να τον απομακρύνω χωρίς να τον χτυπήσω προκειμένου να μη χάσω το δίκιο μου. Επειτα, αυτός ήταν πολύ θυμωμένος και ενώ μου φώναζε “Θα σε σκοτώσω ρε μου@@@@, θα κάνω εδώ τον τάφο σου, θα σε τελειώσω παλιομ@@@@, ενώ τον πήρα αγκαλιά σφιχτά και τον πήγαινα προς τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που μόλις είχαν φθάσει στο σημείο.

Ο ανωτέρω με κουτούλαγε και μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Επεσε να μας χωρίσει η κοπέλα μου και ξανά έφαγε δύο φορές μπουνιά από εκείνον και την κλότσησε. Στη συνέχεια επενέβησαν οι αστυνομικοί και μας οδήγησαν στο Τμήμα».

Τι υποστηρίζει ο dj

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας με την πρώην κοπέλα του και τον νυν σύντροφό της και έπειτα στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου όπου το μοντέλο έκανε μήνυση εις βάρος του για ξυλοδαρμό και κακοποίηση. Στις 04.45 ο dj συνελήφθη. Λίγες ώρες αργότερα, ο 40χρονος πρωταγωνιστής του αδιανόητου επεισοδίου έξω από το γνωστό κλαμπ, μετέβη συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη στα δικαστήρια όπου αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος.

Η δικάσιμος ορίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου ενώ η κοπέλα και ο σύντροφός της μετέβησαν μετά από παραγγελία στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και εξετάστηκαν. Το γνωστό μοντέλο σε άθλια κατάσταση, όπως προέκυψε, είχε χτυπηθεί άγρια στο πρόσωπο και αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ ο 32χρονος σύντροφός της κόντεψε να χάσει κομμάτι από τον λοβό του αυτιού του από τη δαγκωνιά του dj που κάνει καριέρα στα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου.

Ο 40χρονος αρνείται τα πάντα και μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες που προσκόμισε το μοντέλο είναι του 2018 και δεν έχουν σχέση με τον ίδιο. Λέει πως ουδέποτε υπήρξε βίαιος και δεν πραγματοποίησε επίθεση τόσο στην πρώην σύντροφό του όσο και στον νυν σύντροφό της ο οποίος ήταν και φίλος του.

Επαναλάμβανε ότι οι καταθέσεις τους είναι ψευδείς, ενώ στις 23 Φεβρουαρίου θα καθίσει στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας μετά τη μήνυση του μοντέλου στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, για εξύβριση και απειλή και σωματικές βλάβες στην ίδια και τον σύντροφό της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Μας συγκλόνισαν οι φωνές των θαμμένων ζωντανών» - Οι άνδρες της ΕΜΑΚ μίλησαν για όσα βίωσαν

Tέλος στα ΙΧ με βενζίνη και diesel από το 2035, ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

«Ο γιος μου το έκανε» λέει γυναίκα για την αρπαγή της 12χρονης στα Πατήσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης