Γλυφάδα: Ελεύθερος ο γνωστός DJ που χτύπησε πρώην σύντροφό του - Απαγορεύεται να την πλησιάζει

Γλυφάδα: Ελεύθερος ο γνωστός DJ που χτύπησε πρώην σύντροφό του - Απαγορεύεται να την πλησιάζει

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του DJ στο protothema.gr – Στο Ασκληπιείο για να εξεταστούν το μοντέλο με τον νυν σύντροφό της

dj2
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το 28χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφό του όπως επίσης και τον 32χρονο διοργανωτή πάρτι, ο οποίος έχει σχέση με την κοπέλα, αφέθηκε σήμερα το πρωί ο 40χρονος DJ.

Ο πρωταγωνιστής της αδιανόητης υπόθεσης που έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr, μετά από παραμονή στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας για το «θερμό» επεισόδιο έξω από το γνωστό club άγριο ξημέρωμα, όπου επιτέθηκε στην κοπέλα την «έσπασε στο ξύλο» και στη συνέχεια όρμησε στον 32χρονο σύντροφο της, διοργανωτή πάρτι και του «έφαγε» το αυτί, μετέβη συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη στην ανακρίτρια όπου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος.

Η δικάσιμος ορίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου ενώ σήμερα το απόγευμα, η κοπέλα και ο σύντροφος της θα μεταβούν μετά από παραγγελία στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να εξεταστούν. Η κοπέλα σε άθλια κατάσταση είχε χτυπηθεί άγρια στο πρόσωπο και αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ ο 32χρονος σύντροφός της κόντεψε να χάσει κομμάτι από τον λοβό του αυτιού του από την δαγκωνιά του Dj που κάνει καριέρα στα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου. Ο 40χρονος, αντιμετωπίζει κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας μετά τη μήνυση του μοντέλου στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, για εξύβριση και απειλή και σωματικές βλάβες στην ίδια και τον σύντροφο της.

Την έσπασε στο ξύλο και του «έφαγε» το αυτί

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντί της.

Το απίστευτο συμβάν, σημειώθηκε λίγο μετά τις 00:15 της 5ης Φεβρουαρίου. Ο 40χρονος dj ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε έξω από γνωστό κέντρο της Γλυφάδας μαζί με μια νεαρή κοπέλα με ρίζες από την Ιταλία και την Κολομβία. Ξαφνικά αντίκρισε το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτι, τον οποίο ο dj τον γνώριζε.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, τους πλησίασε τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα. Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας το μοντέλο, είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του 32χρονου διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από το λοβό.

Κλείσιμο
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκαν στο Τμήμα της Γλυφάδας με την κοπέλα και τον νυν σύντροφό της και έπειτα στο τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας του Αλίμου όπου το μοντέλο έκανε μήνυση σε βάρος του για ξυλοδαρμό και κακοποίηση. Στις 04:45 ο Dj συνελήφθη.

dikigoros-mn
Ο συνήγορος του DJ Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης


«Ουδέποτε προκάλεσε την οποιαδήποτε σωματική βλάβη»

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή δηλώνει συντετριμμένος για το συμβάν, ωστόσο ουδέποτε προκάλεσε την οποιαδήποτε σωματική βλάβη» αναφέρει στο protothema.gr o συνήγορος του dj κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ενώ όπως δηλώνει στο protothema.gr η δικηγόρος του μοντέλου και του διοργανωτή πάρτι, κυρία Βάνα Καμηλαρη οι εντολείς της, αναμένεται να μεταβούν σήμερα στο Ασκληπιείο προκειμένου να εξεταστούν.

Όπως λέει η 28χρονη έχει στην κατοχή της φωτογραφικό υλικό και μηνύματα που αποκαλύπτουν την κακοποίηση που υφίστατο στα επτά χρόνια της σχέσης ενώ από την επίθεση του Dj ο σύντροφος της κινδύνευσε να χάσει κομμάτι από τον λοβό του αυτιού του.



Ειδήσεις σήμερα:

Η ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού ήταν πολύ ικανοποιητική, λέει ο Μητσοτάκης για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»


Πέρασε το πρώτο «κύμα» κακοκαιρίας - Επιδείνωση το βράδυ «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι

Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Τουρκία: Εγκλωβισμένη καταγράφει τις στιγμές κάτω από τα ερείπια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης