Λαμία: Διασωληνώθηκε 53χρονη που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στην προσπάθειά της να ανάψει το τζάκι
Η γυναίκα διακομίστηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για εγκαυματίες στο Θριάσιο Νοσοκομείο
Σοβαρό ατύχημα είχε μέσα στο σπίτι της σε Κοινότητα της Λαμίας, 53χρονη λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport η γυναίκα επιχείρησε να ανάψει το τζάκι της όταν άρπαξε φωτιά το οινόπνευμα. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.
Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διασωληνώθηκε, καθώς η κατάστασή της ήταν σοβαρή.
Αργότερα μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για εγκαυματίες στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.