Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη (2/2) οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα οι συρμοί του Ηλεκτρικού να ακινητοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 15:00.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί προκειμένου οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση.
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ για την στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ
«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως την Πέμπτη 02/02/2023 λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιεί σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ, τα δρομολόγια στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» δεν θα εκτελούνται από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι.
Πιο αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί θα αναχωρήσουν από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 11:35, ενώ όλοι οι σταθμοί θα ανοίξουν και πάλι για το επιβατικό κοινό στις 14:45, οπότε και θα αναχωρήσουν οι πρώτοι συρμοί από τους τερματικούς και ενδιάμεσους σταθμούς της Γραμμής 1».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.