Θύμα κακόβουλης και ψεύτικης ανάρτησης έπεσε ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.
Τις προηγούμενες ημέρες, στο διαδίκτυο εμφανιζόταν μία φωτογραφία – πρόσκληση του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους για να του ευχηθούν για την ονομαστική του εορτή στο ξενοδοχείο «Ελευσίνα». Στην πρόσκληση μάλιστα αναφερόταν ότι θα υπήρχε και κέρασμα… γουρνοπούλας, την οποία οι καλεσμένοι θα μπορούσαν να απολαύσουν έναντι 11 ευρώ το άτομο.
Η ψεύτικη ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Εξεπλάγην όταν ήρθαν να μου ευχηθούν χθες πάνω από 2.000 άτομα στην Ελευσίνα, χωρίς να έχουν την απολαβή» παραδέχθηκε ο κ. Μπούρας, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου είναι πρόεδρος.
Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε και στην τεχνολογία, όπου μπορεί να γίνει «επικίνδυνη όταν παραποιείτα γεγονότα. Οποισδήποτε κακόβουλος προσθέτει μια γραμμή». Μάλιστα, χαρακτήρισε κακοήθεια την αναφορά της γουρνοπούλας.
Πάντως ο ίδιος δεν έχασε το χιούμορ του, εξηγώντας γιατί δεν θα μπορούσε να ισχύει το συγκεκριμένο κέρασμα, εξηγώντας ότι «στην περιοχή κυριαρχεί η προβατίνα».
Νωρίτερα, ο κ. Μπούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα «γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και την Δημοκρατία».
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.