Στα πρώην, βασιλικά κτήματα στο Τατόι έφθασαν λίγο πριν τις 11:30 το πρωί ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ, και ο αδελφός του, Νικόλαος, μαζί με την Τατιάνα Μπλάτνικ προκειμένου να παραστούν στο τρισάγιο που θα τελεστεί σε λίγη ώρα στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ελάχιστη ώρα μετά, στο Τατόι έφτασε και η χήρα του τέως βασιλιά, Άννα-Μαρία.
Βίντεο από την άφιξη της οικογένειας:
Το τρισάγιο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στους βασιλικούς τάφους στο λόφο του Τατοΐου ενώ την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας.
Ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας
Κλείσιμο
Στην τελετή παρέστη, επίσης ο τρίτος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, η κόρη του, Αλεξία, οι αδελφές του, Ειρήνη και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, καθώς και τέσσερα από τα εγγόνια του.
Πρόκειται για τη στενή οικογένεια, τα μέλη της οποίας παρέμειναν στην Αθήνα μετά την κηδεία.
Λίγο πριν τις 12, η τελετή τελείωσε και ο Παύλος χαιρέτησε φεύγοντας.
Βίντεο από την αποχώρηση:
Δείτε βίντεο: Στο Τατόι για το τρισάγιο η οικογένειά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί