Σεισμός στην Εύβοια: «Οι κάτοικοι φοβήθηκαν, βγήκαν στους δρόμους» λέει ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων
Ισχυρός σεισμός αισθητός και στην Αττική - Έχουν σπάσει τζαμαρίες, σύμφωνα με τον δήμαρχο
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 4,9 Ρίχτερ έγινε στις 14:24 με επίκεντρο τα Ψαχνά της Εύβοιας ενώ έγινε αισθητός και στην Αττική.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ ο «σεισμός ήταν έντονος. Το επίκεντρο είναι βόρεια της Χαλκίδας στην περιοχή του Πισσώνα, τοπική κοινότητα με παλιές κατοικίες, ισόγειες. Είναι πλησίον του ποταμού Λήλα».
Δείτε βίντεο:
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpdglaaxdowh)
Επίσης, ο κ. Ψαθάς, μιλώντας στο evima, είπε: «Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να φοβηθούν και να βγουν στους δρόμους αυτή την ώρα είμαστε σε επιφυλακή με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να καταγράψουμε ζημιές. Για την ώρα αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι έχουν σπάσει τζαμαρίες».
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.