Εκεί ο πρωυθυπουργός απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό σε 300 και πλέον ομογενείς στον προαύλιο χώρο του ενιαίου Λυκείου «Λευτέρης Στάλιος».
Ο κ. Μητσοτάκης στον χαιρετισμό που απηύθυνε εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υπογραφή του συνυποσχετικού για την οριοθέτηση της ΑΟΖ με την Αλβανία και επέμεινε ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος επίλυσης των διαφορών ανάμεσα σε πολιτισμένες χώρες.
Τον Έλληνα πρωθυπουργό υποδέχθηκαν παιδιά με παραδοσιακές στολές τα οποία είπαν και ένα συγκινητικό ποιήμα στο οποίο, μεταξύ άλλων, υπήρχε ο στίχος «εμείς που μέουμε εδώ κρατάμε Θερμοπύλες και θέλουμε να ζήσουμε στις πατρικές εστίες»
Λιβαδειά
Βίντεο: Λεωνίδας Παππάς
Posted by Himara.gr on Thursday, December 22, 2022
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.