Γιορτινά «λεωφωτεία» στον Άλιμο - Δείτε βίντεο

Γιορτινά «λεωφωτεία» στον Άλιμο - Δείτε βίντεο

Τα τρία δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου, όλες τις γιορτές, φωτίζονται με εκατοντάδες λαμπάκια, που τροφοδοτούνται από τη... μπαταρία των αυτοκινήτων

mini_bus_alimos
Το πανέμορφο παραλιακό προάστιο λάμπει με χρώματα και φώτα, αλλά και χρήσιμες, έξυπνες εφαρμογές, που κάνουν τoν παραδοσιακό εορταστικό στολισμό... ακόμη φωτεινότερα.

Τα τρία δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου, όλες τις γιορτές, θα πηγαινοφέρνουν τους δημότες όχι μόνο δωρεάν, όπως πάντα, αλλά και... πεφωτισμένους με εκατοντάδες λαμπάκια, τα οποία όμως δεν επιβαρύνουν την κατανάλωση ενέργειας, αφού τροφοδοτούνται από τη... μπαταρία των αυτοκινήτων!

Τα «απαστράπτοντα» αυτά... λεωφωτεία μεταφέρουν το κλίμα και την εορταστική διάθεση σε όλη τη διαδρομή τους, «δένοντας» με την ιδιωτική πρωτοβουλία, που φέτος κάνει θαύματα, από αυλές και μπαλκόνια.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε σχετικά: «Οι συμπολίτες μας αισθάνονται την ανάγκη να γιορτάσουν τις μέρες που έρχονται με χρώματα, φως και ήχους, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη γιορταστική νότα στον στολισμένο Άλιμο. Φέτος κάνουμε διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος, του χρόνου ίσως να κάνουμε και διαγωνισμό για το καλύτερα στολισμένο σπίτι της πόλης μας».

Κλείσιμο
Γιορτινά «λεωφωτεία» στον Άλιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο μηχανή που ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας στη Rolex

Η μυστική συνάντηση Τζιόρτζι-Παντσέρι με τους Καταριανούς και ο «χοντρός χαρτοφύλακας»

Νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο – Εκτίμηση ότι περιέχει 2 με 3 τρισ. κυβικά πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης