Τα τρία δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου, όλες τις γιορτές, φωτίζονται με εκατοντάδες λαμπάκια, που τροφοδοτούνται από τη... μπαταρία των αυτοκινήτων
Το πανέμορφο παραλιακό προάστιο λάμπει με χρώματα και φώτα, αλλά και χρήσιμες, έξυπνες εφαρμογές, που κάνουν τoν παραδοσιακό εορταστικό στολισμό... ακόμη φωτεινότερα.
Τα τρία δημοτικά λεωφορεία του Αλίμου, όλες τις γιορτές, θα πηγαινοφέρνουν τους δημότες όχι μόνο δωρεάν, όπως πάντα, αλλά και... πεφωτισμένους με εκατοντάδες λαμπάκια, τα οποία όμως δεν επιβαρύνουν την κατανάλωση ενέργειας, αφού τροφοδοτούνται από τη... μπαταρία των αυτοκινήτων!
Τα «απαστράπτοντα» αυτά... λεωφωτεία μεταφέρουν το κλίμα και την εορταστική διάθεση σε όλη τη διαδρομή τους, «δένοντας» με την ιδιωτική πρωτοβουλία, που φέτος κάνει θαύματα, από αυλές και μπαλκόνια.
Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε σχετικά: «Οι συμπολίτες μας αισθάνονται την ανάγκη να γιορτάσουν τις μέρες που έρχονται με χρώματα, φως και ήχους, προσθέτοντας έτσι μια ακόμη γιορταστική νότα στον στολισμένο Άλιμο. Φέτος κάνουμε διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα καταστήματος, του χρόνου ίσως να κάνουμε και διαγωνισμό για το καλύτερα στολισμένο σπίτι της πόλης μας».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.