Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
1. Την εφημερίδα

2. Το πρώτο τεύχος του οδηγού ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος με «40 συνταγές για έναν γλυκό χειμώνα»
Η συνταγή για έναν γλυκό χειμώνα...

...η αγάπη. Η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και μοιραζόμαστε μαζί σας, η αγάπη για τη δημιουργία, η αγάπη στη ζωή μας, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Αυτή την Κυριακή στο Θέμα, 2 περιοδικά για το καλύτερο γιορτινό τραπέζι ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ και OLIVE

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Για να πετύχει η συνταγή, ζυμώσαμε τη φροντίδα με το ενδιαφέρον, πασπαλίσαμε με αγκαλιές και γέλια, γαρνίραμε με φιλιά και όνειρα.

Φτιάξαμε cheesecakes και μαρέγκες, γλυκά με χειμωνιάτικα φρούτα και κέικ δίχως μίξερ, δημιουργήσαμε σοκολατένιους πειρασμούς, πήραμε τα κλασικά ελληνικά γλυκά των γιορτών και τα ανανεώσαμε, κρατώντας όμως απείραχτα τη γεύση και τα αρώματά τους.

Γι’ αυτόν τον χειμώνα που τώρα μόλις ξεκινάει, μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή που μας φέρνει κοντά όλα αυτά τα χρόνια. Τη συνταγή της χαράς και του μοιράσματος της πιο αθώας απόλαυσης: των γλυκών που τόσο αγαπάμε όλοι μας.

Ξεφυλλίστε και μαγειρέψτε μαζί μας:

Τα γλυκά της γιορτής

Τα πιο κλασικά και αγαπημένα ελληνικά γιορτινά γλυκά του χειμώνα γίνονται η πρώτη ύλη για την έμπνευση του Στέλιου Παρλιάρου, που τα μετουσιώνει σε φρέσκες, αλλιώτικες δημιουργίες για όλο τον χρόνο.

Υγρή καρυδόπιτα, Κορμός από βασιλόπιτα, Βασιλόπιτα, Κουραμπιέδες με καραμελωμένα αμύγδαλα, Πίτα από κουραμπιέ, Μελομακάρονα κ.ά. πολλά και υπέροχα…
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Η βασίλισσα σοκολάτα

Η σοκολάτα, η τροφή των θεών, μεταμορφώνεται από τον Στέλιο Παρλιάρο σε θεϊκές δημιουργίες, γεμάτες με τη γεύση και τα αρώματά της.

Τρούφες με σοκολάτα και κάστανο, Φοντάν κάστανο με σοκολάτα, Καπουτσίνο, Σοκολατάκια με ρούμι, Σοκολατόπιτα, Εύκολο άλειμμα σοκολάτας κ.ά.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Κλείσιμο

Cheesecakes x 6

Λατρεμένα cheesecakes, του ψυγείου ή του φούρνου, με έμπνευση από την Κρήτη ή με καταγωγή από τους Βάσκους, σαν κέικ ή ως flan, με φρούτα ή με αλμυρή καραμέλα, αλλά πάντα με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Ψητό cheesecake, Κρητικό cheesecake, Cheesecake σαν κέικ, με άρωμα εσπεριδοειδών, «Καμένο» cheesecake των Βάσκων, Cheesecake με salted caramel και άλλες νοστιμιές!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Κέικ χωρίς μίξερ

Το πιο αγαπημένο, το πιο απλό γλυκό, τώρα γίνεται ακόμη πιο εύκολο, αφού δεν χρειάζεται καν μίξερ. Αυτή την εποχή παίρνει αρώματα από χειμωνιάτικα φρούτα και μπαχαρικά και γλυκαίνει μοναδικά την καθημερινότητά μας.

Caprese πορτοκάλι, Marble κέικ με ελαιόλαδο, Κέικ με ελαιόλαδο και ανανά, Υγρό κέικ με λεμόνι, Κέικ αμυγδάλου με δαμάσκηνα, Σοκολατένιο κέικ με μπαχαρικά

Μήλα & κυδώνια

Τα δύο φρούτα που πρωταγωνιστούν στις χειμωνιάτικες κουζίνες και στα τραπέζια μας αλλάζουν όψη και μεταμορφώνονται σε γλυκά αρωματικά και απίστευτα εθιστικά.

Τάρτα με μήλα στον φούρνο, Κυδωνόπαστο, Μηλόπιτα σκεπαστή, Τάρτα με κυδώνια.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Οι μαρέγκες βήμα-βήμα και τα γλυκά τους

Από τους μπεζέδες μέχρι την πάβλοβα η διαδρομή είναι μικρή αν γνωρίζεις το μυστικό της πρωταγωνίστριας: πώς να φτιάχνεις δηλαδή τη σωστή, άψογη, ισορροπημένη μαρέγκα, που θα αγκαλιάσει όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Γαλλική μαρέγκα & Pavlova με φράουλες και σμέουρα

Ιταλική μαρέγκα & Τούρτα λεμονιού και καμένη μαρέγκα

Ελβετική μαρέγκα & Ρολό μαρέγκας με φρούτα του δάσους
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


3. Το Οlive Ιανουαρίου με 60 συνταγές από τις πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου

Στο νέο τεύχος του Olive, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μαγειρεύουμε και φέρνουμε τα «Χριστούγεννα στα πιάτα μας»!

Από τη Σικελία μέχρι τη Σκανδιναβία και από την Πορτογαλία μέχρι την Ελλάδα, τα πιο γιορτινά μενού έρχονται στο τραπέζι μας! Για όλες τις περιστάσεις και για όλα τα γούστα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Ξεφυλλίστε τις σελίδες του Olive και απολαύστε:

Εποχικά και εορταστικά

Θρεπτικά και νόστιμα τα υλικά του μήνα! Γλυκοπατάτα, κουνουπίδι, μήλο και λάχανο savoy -Σαβοΐας- παίρνουν θέση στο γιορτινό -και καθημερινό- τραπέζι μας. Μαγειρεύουμε...

Muffins γλυκοπατάτας, Ραγού κουνουπιδιού, “Βούτυρο” μήλου με μπαχαρικά, Γκρατέν με λάχανο Σαβοΐας

Buon Natale

Στη Σικελία, στη νόστιμη Ιταλία του Νότου, γιορτάζουν κυρίως με γεύσεις θαλασσινές, χωρίς να απουσιάζουν τα διάσημα αραντσίνι.

Σαλάτα πορτοκάλι – φινόκιο, με μαύρες ελιές & ρέγγα, Σαρδέλες γεμιστές με σταφίδα & κουκουνάρι (Beccafico), Arancini με μορταδέλα & φιστίκι, Σισιλιάνικη πίτσα (Sfincione sisiliano), Μοσχαρίσια ρολάκια με πεκορίνο & ζυμαρικό casarecce
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Βόρεια του κόσμου

Στη Σκανδιναβία, το κρύο και οι χαμηλές θερμοκρασίες αγαπούν τις αντιθέσεις, δηλαδή τις ζεστές γιορτές και την πλούσια κουζίνα. Χοιρινό πικάντικο, σολομός σε διάφορες εκδοχές και πατάτες σε λίπος πάπιας κάνουν τα εορταστικά γεύματα πιο comfort και αγαπησιάρικα από ποτέ.

Spicy scandinavian ham, Μπαλοτίνα σολομού με σκουμπρί & κρέμα τυριού, Σκανδιναβικές καραμελωμένες πατάτες με λίπος πάπιας κ.ά.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Με γερμανική προφορά

Ζυμώνουμε πρέτσελ, σιγομαγειρεύουμε χοιρινό κότσι με σπιτικά ζυμαρικά και γεμιστό μοσχαρίσιο ρολό μαζί με τα συνοδευτικά τους και ευχόμαστε prost!
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Με πνεύμα γιορτινό

Ήρθε η εποχή που μας θυμίζει όσο καμία άλλη ότι είμαστε καλοφαγάδες και αγαπάμε να βρισκόμαστε σε τραπέζια. Φτιαγμένο για μοίρασμα, ένα μενού που μυρίζει Ελλάδα.

Τυρόπιτες με κίτρινη κολοκύθα, κεφαλοτύρι & μέλι, Σούπα με καλαμπόκι, πράσο & αγελαδινό γιαούρτι, Παντζαροσαλάτα με γλυκιά μυζήθρα, πετιμέζι ροδιού & κολοκυθόσπορους, Χοιρινό στην κατσαρόλα με κυδώνια, καρύδια & μέλι, Ρύζι με συκωτάκια πουλιών, κάστανα & σταφίδες
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Η Βόρεια Ιταλία στο πιάτο

Η Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας έχουν φέτος μια δόση από ιταλική γαστρονομική καλοπέραση.

Χοιρινό λουκάνικο με sauerkraut από γογγύλια, Νιόκι πατάτας σε ζωμό από καπόνι, Βραστό καπόνι με πολέντα, σπανάκι & σάλτσα horseradish, Βραστό μοσχάρι, κοτόπουλο & λουκάνικο με λαχανικά

Χρόνια πολλά, πορτογαλικά και βάσκικα

Η Εύα Μονοχάρη μάς προτείνει για τα ρεβεγιόν μας πιάτα της Πορτογαλίας και των Ισπανών Βάσκων, με κρέας αλλά και ψάρι, που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι μας. Σερβίρουμε...

Γιορτινό κατσικάκι από την Πορτογαλία, Παραδοσιακή πορτογαλική σούπα με λαχανίδα & λουκάνικο, Ψητός μπακαλιάρος με κρούστα ψωμιού & κρεμμύδια, Βάσκικες κροκέτες γαρίδας και άλλες νοστιμιές…
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Κάν’ το όπως οι Βρετανοί

Multi-culti τα ρεβεγιόν τους, γεμάτα χρώματα, γεύσεις, αρώματα και διάθεση ερευνητική και ακομπλεξάριστη.

Κοκτέιλ Μανχάταν, San choy bau, Αρνάκι ψητό shawarma, Κολοκυθόσουπα με σκουμπρί κ.ά.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


ΑΚΟΜΑ:

Έρευνα: 
Vegan τυριά

Ένα υλικό μια συνταγή:
 Γιορτές και γουρουνιές, από τη Μελίσσα Στοΐλη

Chef’s table: 
Συνέντευξη με τον Παύλο Κυριάκη, τον σεφ του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin εστιατορίου The Zillers στο κέντρο της Αθήνας

Τα κρασιά του μήνα

Αρμονίες: 
Δοκιμάζουμε 2 διαφορετικά κρασιά με το ίδιο πιάτο και σχολιάζουμε το ταίριασμά τους.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


4. Tο συγκλονιστικό μπεστ-σέλερ του James Patterson
«Οι Γέφυρες του Λονδίνου»

Σε ένα ανελέητο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, ένας επίμονος ντετέκτιβ καταδιώκει σε ΗΠΑ και Ευρώπη δύο πανίσχυρους και απεριόριστα μοχθηρούς κακοποιούς. Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχούν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και το έγκλημα, η επιβολή του νόμου είναι μια θανάσιμα επικίνδυνη αποστολή.

Aυτή την Κυριακή το μπεστ-σέλερ του James Patterson «Οι Γέφυρες του Λονδίνου» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Ένας τρομοκράτης γνωστός με το ψευδώνυμο «Λύκος» είναι ο μόνιμος εφιάλτης για τον ντετέκτιβ του FBI Άλεξ Κρος. Στις «Γέφυρες του Λονδίνου», ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή βιβλία του υπερ-επιτυχημένου James Patterson, ο Κρος δεν αναλαμβάνει απλώς να συλλάβει τον «Λύκο», αλλά να αποτρέψει μια καταστροφή οικουμενικών διαστάσεων. Η αλυσίδα των γεγονότων ξεκινά από τη Σάνραϊζ Βάλεϊ, μια μικρή πόλη στην έρημο της Νεβάδα, την οποίαν, εντελώς ξαφνικά, εκκενώνει από τους κατοίκους της ένας μικρός στρατός, με αλλόκοτα βαρύ οπλισμό. Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Patterson «η επιχείρηση, η αποστολή ήταν να αφανίσουν μια ολόκληρη αμερικανική πόλη. Μέρα μεσημέρι. Ήταν μια απόκοσμη, παρανοϊκή παράσταση. Σάνραϊζ Βάλεϊ, Νεβάδα- πληθυσμός: 315 γενναίες ψυχές. Πληθυσμός που σύντομα κατέβηκε στο 0. Ποιος θα το πίστευε; Ε, λοιπόν, διάολε, σε λιγότερο από τρία λεπτά, όλος ο κόσμος θα το πίστευε».

Την ευθύνη για την εξαφάνιση της Σάνραϊζ Βάλεϊ αναλαμβάνει ένας διαβόητος Ρώσος αρχι-κακοποιός, ο «Λύκος», μαζί με έναν άλλο από τους χειρότερους εχθρούς του Άλεξ Κρος, την εξίσου επικίνδυνη «Νυφίτσα» -κατά κόσμον Συνταγματάρχης Τζέφρι Σέιφερ. Ο Κρος αντιλαμβάνεται αμέσως ότι η Σάνραϊζ Βάλεϊ ήταν μόνο η αρχή του ολέθρου, μια μικρή επίδειξη δύναμης από τους δύο αδίστακτους εγκληματίες. Ο αποφασισμένος ντετέκτιβ ρίχνεται αμέσως στο κυνηγητό για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των εχθρών του -οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και εχθροί ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό αστυνομικό μυθιστόρημα του James Patterson «Οι γέφυρες του Λονδίνου».

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


James Patterson, ο δημοφιλέστερος συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ όλων των εποχών

Ο χαρακτηρισμός του σαν «ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας στον πλανήτη» δεν είναι σχήμα λόγου και δεν είναι υπερβολή. Διότι ο James Patterson, αθόρυβα και χωρίς να προβάλλεται, απλώς δημοσιεύοντας το ένα μπεστ σέλερ μετά από το άλλο τα τελευταία 45 χρόνια, έχει καταρρίπτοντας μια σειρά από άπιαστα ρεκόρ. 

Αν μη τι άλλο, 67 από τα περίπου 200 βιβλία που έχει γράψει ο Patterson έχουν κατακτήσει το επίζηλο Νο.1 στον διάσημο και πλέον έγκυρο κατάλογο ευπώλητων της εφημερίδας New York Times. Το δε σύνολο των αντιτύπων από τα έργα του James Patterson που έχουν πουληθεί ανά τον κόσμο υπολογίζεται σε 305 εκατ., ένας αριθμός ιλιγγιώδης, ο οποίος ξεπερνά ακόμη και τις πωλήσεις όλων των μυθιστορημάτων που έχουν γράψει, σε ολόκληρη την καριέρα τους τρεις κολοσσοί της σύγχρονης λογοτεχνίας, δηλαδή ο Stephen King, ο John Grisham και ο Dan Brown.

Συνεπώς, ο James Patterson είναι ένα φαινόμενο, μια μηχανή παραγωγής θριάμβων, με κορυφαία σε δημοφιλία μεταξύ των έργων του τη σειρά μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Alex Cross. 

Ο Patterson είναι σήμερα 75 ετών, ζάπλουτος όπως είναι αναμενόμενο, αλλά και εξαιρετικά γενναιόδωρος χορηγός τεράστιων ποσών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε διάφορα σημεία των ΗΠΑ, καθώς υποστηρίζει ένθερμα την ανάδειξη νέων ταλαντούχων συγγραφέων. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, από γονείς ιρλανδικής καταγωγής, οι οποίοι ήταν μικρομεσαίοι ως προς την κοινωνική και εισοδηματική τους τάξη, απλοί καθημερινοί άνθρωποι -και εντελώς ανώνυμοι. Αντιθέτως, ο James Patterson θα γινόταν πασίγνωστος, κυριολεκτικά σε ολόκληρη την υφήλιο μέσα από τα έργα της φαντασίας του.

5. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

British Fashion Awards
Μόδα, σταρ, σόου & βραβεία
Σχεδιαστές, μοντέλα και διάσημοι τίμησαν την καθιερωμένη γιορτή της μόδας στο χριστουγεννιάτικo Λονδίνο

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Αφροδίτη Δωρίτη
H θηλυκή δύναμη της υψηλής αρωματοποιίας
Η επιτυχημένη επιχειρηματίας κάνει το επόμενό της βήμα και ο κόσμος της είναι πλέον γεμάτος όχι μόνο χρώματα, αλλά και μεθυστικά αρώματα.

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Λένια Κυριανίδου
Η τέχνη του Christmas decoration
Η διακοσμήτρια που επιμελήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα και τον ονειρικό στολισμό του «Four Seasons» μάς μυεί στο ανθισμένο art de la table

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Μιχάλης Μόσχου
Η συνταγή της μελωδίας
Ο δημιουργικός σεφ και καταξιωμένος τραγουδιστής διηγείται στο «Gala» ιστορίες της μέρας και της νύχτας

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!



Ακόμα:
Αννα Μάσχα
«Δεν κάνω κανένα συμβιβασμό»

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Café de la Paix
Η πιο chic διεύθυνση στο Παρίσι

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Μόδα & Ομορφιά
Σύνολα με έξτρα λάμψη & οδηγός για αξέχαστα beauty δώρα

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.


Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν:

1. Την εφημερίδα.

2. To διεθνές lifestyle περιοδικό GALA
και με την έκδοση των 2,00€
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

British Fashion Awards
Μόδα, σταρ, σόου & βραβεία
Σχεδιαστές, μοντέλα και διάσημοι τίμησαν την καθιερωμένη γιορτή της μόδας στο χριστουγεννιάτικo Λονδίνο

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Αφροδίτη Δωρίτη
H θηλυκή δύναμη της υψηλής αρωματοποιίας
Η επιτυχημένη επιχειρηματίας κάνει το επόμενό της βήμα και ο κόσμος της είναι πλέον γεμάτος όχι μόνο χρώματα, αλλά και μεθυστικά αρώματα.

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Λένια Κυριανίδου
Η τέχνη του Christmas decoration
Η διακοσμήτρια που επιμελήθηκε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αθήνα και τον ονειρικό στολισμό του «Four Seasons» μάς μυεί στο ανθισμένο art de la table

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Μιχάλης Μόσχου
Η συνταγή της μελωδίας
Ο δημιουργικός σεφ και καταξιωμένος τραγουδιστής διηγείται στο «Gala» ιστορίες της μέρας και της νύχτας

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!



Ακόμα:
Αννα Μάσχα
«Δεν κάνω κανένα συμβιβασμό»

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Café de la Paix
Η πιο chic διεύθυνση στο Παρίσι

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


Μόδα & Ομορφιά
Σύνολα με έξτρα λάμψη & οδηγός για αξέχαστα beauty δώρα

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!


To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.


Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή