Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Πρόκειται για 50χρονο άστεγο - Αναγνωρίστηκε από τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί

marousi_syllipsi_xr
Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του «δράκου» του Αμαρουσίου, ενός ψυχιατρικού ασθενή, ο οποιος είναι άστεγος και κοιμάται στον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η γυναίκα που είχε δεχτεί επίθεση από τον 50χρονο στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου, κλήθηκε χθες το βράδυ να τον αναγνωρίσει, καθώς οι αστυνομικές Αρχές τον είχαν συλλάβει τις πρωινές ώρες.

Η γυναίκα τον αναγνώρισε από μια φωτογραφία και μάλιστα δυο ακόμη γυναίκες είχαν προσέλθει νωρίτερα και είχαν πει ότι προκειται για το ίδιο πρόσωπο που τους είχε επιτεθεί πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο δράστης μετά τη σύλληψή του μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, ενώ το τρίτο θύμα του, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Εφιάλτης για γυναίκα στο Μαρούσι: «Με πλησίασε, με εγκλώβισε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω μου»

Υπενθυμίζεται ότι εφιαλτικές στιγμές έζησε γυναίκα στο Μαρούσι όταν ξαφνικά της επιτέθηκε άνδρας ο οποίος την οδήγησε σε ένα σημείο όπου και την εγκλώβισε για να προβεί σε ασελγείς ενέργειες.

Το θύμα μίλησε στο protothema.gr για τον τρόμο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπη όταν ο άνδρας, περίπου από 50 έως 55 ετών, την προσέγγισε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου, σε απόσταση 500 μέτρων από το κέντρο της ΔΙ.ΑΣ. 
Κλείσιμο
Η γυναίκα βρισκόταν επί της οδού Πρωταγόρα, στην περιοχή Άγιος Θωμάς Αμαρουσίου μαζί με τον σκύλο της όταν ένας άγνωστος, ύψους περίπου 1.80, σωματώδης, μελαχρινός, που φορούσε μαύρο παντελόνι-μπλούζα και πράσινο μπουφάν, επιχείρησε να την εγκλωβίσει στην άκρη του πεζοδρομίου.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ο άγνωστος είχε μόλις μετακινήσει στη μέση του δρόμου έναν κάδο απορριμμάτων, πιθανόν για να εμποδίσει την διέλευση των διερχόμενων οχημάτων. Βάσει της περιγραφής που δίνει η γυναίκα, ο δράστης ήταν αξύριστος, είχε φορέσει μαύρα γυαλιά ηλίου και «μύριζε σα να είχε βγει από το ψυχιατρείο».

Η άτυχη γυναίκα σώθηκε χάρη στην άμεση αντίδρασή της. Πρόλαβε να φωνάξει δυνατά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι γείτονες, γεγονός που αιφνιδίασε τον «δράκο» που απομακρύνθηκε από το σημείο. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

«Θέλω να δικαιώσω την ψυχούλα του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Bloomberg: Εκτός ορίων ο Ερντογάν στο Αιγαίο, στη χειρότερη ένταση της 10ετίας με την Ελλάδα

Πώς σώθηκε η Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη - Το ωστικό κύμα σκότωσε μπροστά της μία οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης