Λίγο έλειψε να καταλήξει σε ανείπωτη τραγωδία η εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές ενός Λυκείου της Ιτέας σε ένα μπαρ της περιοχής, για να συγκεντρώσουν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή τους, καθώς ξέσπασε καυγάς κατά την διάρκεια του οποίου βγήκαν μαχαίρια!
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και ενώ το πάρτι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του, για άγνωστο λόγο ξέσπασε ομαδικός διαπληκτισμός με δυο εξωσχολικούς που προέρχονταν από την Αράχωβα, σύμφωνα με μαρτυρίες. Ξαφνικά, ο ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει κάποιος να τον σταματήσει.
Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου νοσηλεύονται με τραύματα από το μαχαίρι, χωρίς να εντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή τους. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άμφισσας πήραν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν στην εκδήλωση και φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη του τραυματισμού των δυο μαθητών, ο οποίος αναζητείται.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.