Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς την Πέμπτη (3/11) οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες σε δύο ακόμη άτομα ενώ αναζητούνται άλλα δύο με το ένα να έχει εντοπιστεί και το δεύτερο να είναι εξαφανισμένο. Οι δύο συλληφθέντες θα μεταβούν σήμερα Παρασκευή (4/11) στον εισαγγελέα μετά τις 12 το μεσημέρι.
Από τους δύο συλληφθέντες ο ένας, ηλικίας 35 ετών από τον Κορυδαλλό, είναι άνεργος και εισοδηματίας και δεν περιλαμβάνεται στην ομάδα όσων έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής αυτοβούλως για επικοινωνίες με την 12χρονη. Κατά πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου, ο οποίος φέρεται τολάχιστον τρεις φορές να συνευρέθηκε με το κορίτσι, βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα ταμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
Ο δεύτερος συλληφθείς, ηλικίας 39 ετών από το Νέο Ηράκλειο, είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ταμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία κατείχε όπως είπε νόμιμα καθώς όπως είπε παρέδιδε το πιστόλι μετά τη λήξη της εργασίας του ως security. Ο συγκεκριμένος, ο οποίος φέρεται να είχε συνευρεθεί τουλάχιστον μια φορά με την 12χρονη, είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.
Από τα δύο άτομα που αναζητούνται, ο ένας είναι ηλεκτρολόγος και ο δεύτερος ιδιωτικός υπάλληλος, με τον έναν εκ των δύο να είναι εξαφανισμένος και τον δεύτερο να είναι σε ταξίδι στο εξωτερικό και τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να τον περιμένουν να επιστρέψει.
Ο κύκλος των συλλήψεων άνοιξε μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη, παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτά ως τους άνδρες οι οποίοι τη βίασαν έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους συγκεκριμένους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν καταθέσει ψευδώς πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς, ωστόσο, να συναντηθούν μαζί της.
Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.
Πλέον, οι συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού έφτασαν τις οχτώ με τους έξι κατηγορούμενους να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.