Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες για το μαζικό revenge porn

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες για το μαζικό revenge porn

Από την πρωτοφανή υπόθεση μαζικού revenge porn βγήκαν στη «φόρα» προσωπικές στιγμές 141 κοριτσιών

revenge234
Δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για το μαζικό «revenge porn», που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών που είδαν να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο προσωπικές τους στιγμές.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη λίστας η οποία περιλαμβάνει συνολικά 141 φακέλους, και κάθε ένας αφορά και ένα κορίτσι από την Πάτρα.

Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο.

Το πρωτοφανές σε σχέση με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι κάθε φάκελος (αρχείο) έχει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας. Επιστήμονας της Πάτρας, μία γνωστή από τον χώρο της μόδας, κάποιες εργαζόμενες σε κλαμπ της πόλης, εργαζόμενη σε ιατρείο, είναι μερικές μόνο από τις κοπέλες που χωρίς να το γνωρίζουν έχουν διαπομπευθεί και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο μέσω αυτής της «λίστας της ντροπής»!

Η δυσκολία ως προς την νομική αντιμετώπιση του θέματος με τους 141 «φακέλους» ήταν ότι το συγκεκριμένο υλικό δεν είχε «αναρτηθεί» στο διαδίκτυο, αλλά κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό! Αρα η απόδειξη για το ποιος το μοιράζει, ποιος το χρησιμοποιεί και ποιοι έκαναν την βιντεοσκόπηση ήταν δύσκολη.

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία «Bogdan»: Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα - Kλειστά σήμερα τα σχολεία στην Κέρκυρα

Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ζευγάρι; - «Μείνετε συντονισμένοι»

Τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος – Δύο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης