Ολόγυμνος φοιτητής έκανε βόλτες σε πάρκο της Κοζάνης!

Ολόγυμνος φοιτητής έκανε βόλτες σε πάρκο της Κοζάνης!

Έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα που αντίκρισαν περαστικοί, μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδιά, το απόγευμα της Παρασκευής στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

kozani_gymnos
Τα έχασαν δεκάδες περαστικοί, μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδιά που έπαιζαν στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου της Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν είδαν ξαφνικά έναν άνδρα να περιφέρεται ανέμελος όπως τον... γέννησε η μητέρα του χωρίς να τους δίνει σημασία!

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και στο πάρκο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κάλυψαν με ό,τι είχαν στις μηχανές τους το νεαρό που ήταν εντελώς γυμνός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Kozanilife.gr. Το πλήρωμα ενός περιπολικού τον μετέφερε στο αστυνομικό μέγαρο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είναι φοιτητής ηλικίας 22 χρόνων.

Kozani-gymnos


Έπειτα, ενημερώθηκε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κοζάνης η οποία εκτίμησε ότι ο 22χρονος με την αδαμιαία περιβολή είναι εμφανώς διαταραγμένος και έδωσε εντολή να εξεταστεί από ειδικούς. Στη συνέχεια, έφτασε στο μέγαρο ασθενοφόρο με το οποίο ο φοιτητής διακομίστηκε σε ψυχιατρική κλινική για περαιτέρω διερεύνηση.


Ειδήσεις σήμερα

Πλεύρης: Το πρώτο εξάμηνο του 2023 ο προσωπικός γιατρός για παιδιά

Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη - Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

«Αρχιστράτηγος» ο Πούτιν, ανένδοτοι οι αντιφρονούντες - Έρχεται δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση - αστραπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης