Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη - Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι θα βουτήξουν στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη - Το εύρημα στα 90 μέτρα βάθος

To εύρημα εντοπίστηκε κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητό της η αγνοουμένη 48χρονη

evritania-48xroni
Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης στην Ευρυτανία τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Κυριακή (25/9) στη Λίμνη των Κρεμαστών θα βουτήξουν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα σε βάθος 90 μέτρων που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη 48χρονη.

«Να προσέχετε το παιδί»

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε, επίσης, «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία»


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cn4tlswlhzep)
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη γυναίκα στις 19 Σεπτεμβρίου είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό. Η γυναίκα έφτασε στο σημείο να τον καταγγείλει μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους για την περιουσία που κληρονόμησε η ίδια το τελευταίο διάστημα.

Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα της και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού πρώτα του όρισε τακτική δικάσιμο

Στο Καρπενήσι, όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε μικροβιολογικό εργαστήριο και διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Ιταλία: Άνοιξαν οι κάλπες - Με κομμένη την ανάσα η Ευρώπη για την άνοδο της ακροδεξιάς στην εξουσία

Ουκρανία: «Αρχιστράτηγος» ο Πούτιν, ανένδοτοι οι αντιφρονούντες - Έρχεται δεύτερη ουκρανική αντεπίθεση - αστραπή

Ενέργεια: Ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή - Ρεύμα, φυσικό αέριο ή πετρέλαιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης