Κλιμακώνεται η τουρκική επιθετικότητα με 81 παραβιάσεις στο Αιγαίο
Πάνω από το ελληνικό FIR πέταξαν δύο τουρκικά drone, ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας ATR-72 και τρία κατασκοπευτικά
Κλιμακώνει η Τουρκία την προκλητικότητά της πάνω από το Αιγαίο, μία ημέρα μετά την ευθεία επίθεση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ, καταγράφηκαν 81 τουρκικές παραβιάσεις, εκ των οποίων οι 34 από κατασκοπευτικά CN-235 και 47 από drone και 8 παραβάσεις.
Συνολικά, πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο πέταξαν δύο drone, 1 αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας ATR-72 και 3 κατασκοπευτικά CN-235.
Τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.