Μαχαιρωμένος βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, κοντά στο σπίτι του στο Καπίστρι Ιεράπετρας, ένας 57χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με το neakriti, ο 57χρονος δέχτηκε δύο μαχαιριές, μετά από διαπληκτισμό που είχε με άλλο άνδρα, μία στην ωμοπλάτη και μια στον θώρακα ενώ φέρει και κάταγμα στον καρπό. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό ώστε να εντοπίσουν τον δράστη όπου φέρεται να είναι Αλβανικής καταγωγής.
Η κατάσταση της υγείας του 57χρονου δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.