Σέρρες: Η «Roxy» ανακάλυψε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης

Σέρρες: Η «Roxy» ανακάλυψε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης

Διακινούσε τις ποσότητες σε τουλάχιστον 15 «πελάτες» χρήστες ουσιών

roxy2789
Μοιρασμένο σε δύο σπίτια είχε ένας άνδρας το παράνομο εμπόρευμα που διακινούσε σε τουλάχιστον 15 χρήστες ναρκωτικών στην περιοχή των Σερρών, αλλά λογάριασε χωρίς την... όσφρηση της "Roxy", του σκύλου ανιχνευτή που συμμετείχε στις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Η εκπαιδευμένη σκυλίτσα δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 122,3 γραμμαρίων που έκρυβε ο δράστης μαζί με 15 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 340 ευρώ και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, περιλαμβάνονται και τα 15 άτομα τα οποία προμήθευε με ναρκωτικά.

Είχαν κοκαΐνη και έμπλαστρα με ναρκωτικά

Αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι μιας Ελληνίδας σε περιοχή του Δήμου Σητείας έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων και συνέλαβαν την ίδια και δυο ακόμη άνδρες, καθώς βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κοκαΐνης, 148 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή και πέντε έμπλαστρα εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία. Ακόμη, κατέσχεσαν 500 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση, με την οποία τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κλάδος ελαίας «την τελευταία στιγμή» από τον Ουίλιαμ σε Χάρι και Μέγκαν μετά από προτροπή του Καρόλου

Αύριο το «πρώτο κουδούνι» της νέας σχολικής χρονιάς χωρίς μάσκες και τεστ για τους μαθητές

Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα - Ζημιές σε κτίρια, καταστροφές σε δρόμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης