Δικογραφία εις βάρος έξι ατόμων που προσήχθησαν το πρωί έξω από την δομή φιλοξενίας μεταναστών στον "Ελαιώνα" σχηματίζεται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολήθηκε με την υπόθεση.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, περίπου είκοσι άτομα που βρίσκονταν έξω από την δομή από τις 12 χθες το βράδυ, εμπόδισαν στις 7 το πρωί τους εργαζόμενους στο καμπ να εισέλθουν στο χώρο, με αποτέλεσμα η διευθύντρια της δομής να ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε έξι προσαγωγές ατόμων, που αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για άτομα οι οποίοι αντιδρούν στην μεταφορά των μεταναστών από την δομή του Ελαιώνα σε αυτή του Σχιστού. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι χθες, με λεωφορεία της ΕΛΑΣ μεταφέρθηκαν οικειοθελώς στη δομή του Σχιστού, 22 άτομα από τον " Ελαιώνα".
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.