Εύβοια: Γλέντι οικογενειών Ρομά κατέληξε σε... αιματηρή συμπλοκή

Εύβοια: Γλέντι οικογενειών Ρομά κατέληξε σε... αιματηρή συμπλοκή

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου - Αναζητούνται δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας

astynomia
Τρεις τραυματίες, δύο δράστες που αναζητούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και δύο συλλήψεις για παραβάσεις περί όπλων και του ΚΟΚ, ήταν ο απολογισμός σοβαρού επεισοδίου που διαδραματίστηκε σε γλέντι οικογενειών Ρομά στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (15/8) στην αυλή σπιτιού Ρομά.

Εκεί φέρεται ότι γιόρταζαν για την ημέρα τρεις οικογένειες Ρομά, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε καυγάς. Πάνω στη φασαρία δύο άνδρες 36 και 28 ετών, σήκωσαν τα κυνηγετικά τους όπλα και πυροβόλησαν κατά τριών ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Αποτέλεσμα ήταν να τους τραυματίσουν στα πόδια και στο σώμα, με τα σκάγια. Οι τρεις άνδρες ηλικίας 31, 27 (αδέρφια μεταξύ τους) και 44 ετών (θείος των δύο πρώτων), διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, από όπου γύρω στις 18:30’ ειδοποιήθηκε η αστυνομία για τους τραυματίες.

Χαμός στο Νοσοκομείο

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο χώρο του Νοσοκομείου, καθώς υπήρξε και ένταση από συγγενείς των τραυματιών που είχαν προσέλθει με δικά τους μέσα. Μαζί και ένα ακόμη άτομο που χτύπησε στο κεφάλι, όταν τον έσπρωξε άλλος Ρομά κατά τη διαρκεια του επεισοδίου. Μέσα στο γενικότερο χαμό συνελήφθησαν δύο άτομα, συγγενείς των τραυματιών. Ο ένας, 42 ετών, συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, γιατί έφερε κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του, το οποίο και κατασχέθηκε και ο δεύτερος, ηλικίας 22 ετών, για επικίνδυνη οδήγηση εντός κι εκτός του Νοσοκομείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος προσπάθησε να καταδιώξει τους δύο δράστες, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ότι υπήρξε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των «αντίπαλων» οικογενειών!

Κλείσιμο
Από την αστυνομία αναζητούνται για να συλληφθούν ο 36χρονος με τον 28χρονο, που πυροβόλησαν τους τρεις άλλους Ρομά, με την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο φόρος επιτηδεύματος, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα €751 από 1ης Ιανουαρίου

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια


«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... 50 χρόνια η Ακαδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης