Θεσσαλονίκη: Εμβόλισε μηχανή της Τροχαίας και έλεγε στον αστυνομικό «θα σου πω τι θα πάθεις»

Θεσσαλονίκη: Εμβόλισε μηχανή της Τροχαίας και έλεγε στον αστυνομικό «θα σου πω τι θα πάθεις»

Το περιστατικό με τον 50χρονο σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες στη Δυτική Θεσσαλονίκη - Τι υποστήριξε στην απολογία του

astynomia_vrady
Σε έναν χρόνο, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε για το αδίκημα της αντίστασης κατά της Αρχής ένας 50χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αντέδρασε σε αστυνομικό έλεγχο και εμβόλισε μοτοσυκλέτα της Τροχαίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Δυτική Θεσσαλονίκη και ο 50χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως περιέγραψε ο αστυνομικός της Τροχαίας, όλα έγιναν όταν ο 50χρονος εντοπίστηκε να πραγματοποιεί με το αυτοκίνητό του επικίνδυνους ελιγμούς, χωρίς να χρησιμοποιεί τα φλας και, μάλιστα, κάποια στιγμή μπήκε με το αυτοκίνητό του μπροστά σε ένα ταξί, τον "έκλεισε" και του έκανε άσεμνη χειρονομία.

Ο 50χρονος ωστόσο δεν είχε καταλάβει ότι λίγα μέτρα πιο πίσω ακολουθούσε ο δικυκλιστής της Τροχαίας, ο οποίος είχε αντιληφθεί την επικίνδυνη οδηγική του συμπεριφορά. Κάποια στιγμή τον πλησίασε και του έκανε σήμα με το χέρι του να σταματήσει στο επόμενο φανάρι, προκειμένου να τον ελέγξει. Ωστόσο, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, άλλαξε λωρίδα κατεύθυνσης και λίγο αργότερα χαμήλωσε ταχύτητα, όμως δεν σταμάτησε. Τότε ο αστυνομικός μπήκε μπροστά του για να του κλείσει τον δρόμο και ο 50χρονος ακινητοποίησε το όχημα στην δεξιά πλευρά. Μόλις όμως ο αστυνομικός κατέβηκε από την μοτοσυκλέτα, την οποία είχε σταθμεύσει με αναμμένη την μηχανή, ο 50χρονος την εμβόλισε!

“Πήγα δίπλα του και του έκανα νόημα να σταματήσει. Ο κατηγορούμενος ήταν πολύ νευρικός στην οδήγηση, έκανε συνέχεια ελιγμούς και του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Μόλις σταμάτησε, αμβόλισε την μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια ξεκίνησε να φώναζα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ, θα σου πω τι θα πάθεις, θα πάω στον εισαγγελέα", φώναζε και δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος", κατέθεσε ο αστυνομικός.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πράγματι δεν έβγαζε φλας όταν άλλαζε κατεύθυνση και ότι όταν είδε τον αστυνομικό να του κάνει σήμα σταμάτησε το αυτοκίνητο. Όπως υποστήριξε, ο αστυνομικός έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό του και σε καμία περίπτωση δεν εμβόλισε την μοτοσυκλέτα. "Άκουσα ένα κρακ, μόλις είχα σταματήσει και του είπα “τι έκανες;”. Είπα, επίσης, ότι “θα επιληφθεί εισαγγελέας”. Μου πήρε τα χαρτιά και την πινακίδα του οχήματος. Μου βεβαίωσε πρόστιμο και στη συνέχεια οδηγήθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νεαπόλεως”, ανέφερε, τονίζοντας ότι ο αστυνομικός ψεύδεται, καθώς δεν εμβολισε τη μηχανή του.



Ειδήσεις σήμερα:

«Προχωράμε δυνατά με τη Λατινοπούλου», λέει ο Μπογδάνος μετά τη διαγραφή από Τζήμερο-Κρανιδιώτη

Το Facebook στις ΗΠΑ παρέδωσε συνομιλίες 17χρονης για παράνομη έκτρωση στην αστυνομία

«Ήταν υπόθεση 15 δευτερολέπτων», λέει ο σύντροφος της 62χρονης που σκοτώθηκε με αλεξίπτωτο στα Σύβοτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης