Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν μια 26χρονη και ο 57χρονος πατέρας της για υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης.
Η πρώτη φέρεται ότι μαχαίρωσε τον δεύτερο καταλογίζοντάς του ότι την θώπευσε. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.
Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.
Ο 57χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι “λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής”.
Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 57χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.