Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» σε σπίτι επιχειρηματία και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο

Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» σε σπίτι επιχειρηματία και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο

Το χρηματοκιβώτιο ήταν χτισμένο σε τοίχο της κρεβατοκάμαρας -  Λίγο πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή, επιχείρησαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

chrimas
Διάρρηξη με μεγάλη «μπάζα» σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής και κατάφεραν να σηκώσουν ένα χρηματοκιβώτιο, που ήταν χτισμένο στον τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του 53χρονου επιχειρηματία και «μπούκαραν» στην οικία του στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας αμέσως να κάνουν «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους για να βρουν την λεία τους και να γίνουν «καπνός».

Μάλιστα, εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο που ήταν χτισμένο σε τοίχο της κρεβατοκάμαρας, κατάφεραν να το ξηλώσουν και να το πάρουν φεύγοντας μαζί τους. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παθών, το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 40.000 ευρώ και δολάρια σε μετρητά, λίρες, κοσμήματα μεγάλης αξίας και ένα όπλο που είχε νόμιμα στην κατοχή του το θύμα.

Επιπλέον, λίγο πριν οι δράστες τραπούν σε φυγή, επιχείρησαν να κλέψουν και ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού ενημέρωσε την αστυνομία και οι δράστες αναζητούνται. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας που φέρεται να έχουν καταγράψει τους δράστες της διάρρηξης.


Ειδήσεις σήμερα:

Μεγιστάνας του real estate στο Ντουμπάι είναι στη Μύκονο και ξόδεψε 100.000 ευρώ σε σαμπάνιες Dom Perignon

Σαρώνει ο καύσωνας τη Δυτική Ευρώπη - Συναγερμός για θερμοκρασίες ρεκόρ στη Βρετανία

«Έχουμε φωτιά στον κινητήρα» - Τα τελευταία λόγια του πιλότου πριν την συντριβή του Antonov στην Καβάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης