Πλήρωμα περιπολικού δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, όταν, χθες το βράδυ, κλήθηκε να ελέγξει καταγγελία για διατάραξη, στην περιοχή της Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.
Αντιδρώντας στον έλεγχο, οι δράστες (40 και 21 ετών), που πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, χτύπησαν τα δύο μέλη του πληρώματος και προκάλεσαν ζημιές στο περιπολικό.
Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.