Μύκονος: Σύρος επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι του έκλεψαν από τη βίλα του το τουρκικό διαβατήριό του

Μύκονος: Σύρος επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι του έκλεψαν από τη βίλα του το τουρκικό διαβατήριό του

Ο Σύρος τουρίστας που γεννήθηκε στη Δαμασκό, μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, διαθέτει τουρκικό διαβατήριο και διαβατήριο κράτους της Καραϊβικης, κατήγγειλε διάρρηξη της βίλας του

psaroy-mykonos-arthro
Μια πολύ περίεργη υπόθεση κλοπής έχει αναλάβει να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Μυκόνου. Πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεσης ένας Σύρος επιχειρηματίας, γεννημένος στη Δαμασκό και μόνιμος κάτοικος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές μαζί με την οικογένεια του.

Επέλεξε για την διαμονή τους πολυτελέστατο ξενοδοχείο με βίλες πάνω από την διάσημη παραλία της Ψαρού, με την προοπτική να περπατάει έως την αγαπημένη του παραλία, αποφεύγοντας τις πολλές μετακινήσεις.

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου, όταν εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του έλειπαν από τη βίλα που είχαν νοικιάσει, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλλουν μάλλον με περίσσια ευκολία στο υπνοδωμάτιο του, κάτι που διαπιστώνεται από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν εμφανή ίχνη διάρρηξης. Οι δράστες εντόπισαν τον φωριαμό ασφαλείας, μέσα στον οποίο βρήκαν 11 συνολικά διαβατήρια, τα οποία και πήραν μαζί τους.

Συγκεκριμένα το τουρκικό διαβατήριο του Σύρου επιχειρηματία, το διαβατήριο του από κράτος της Καραϊβικής, το διαβατήριο της συζύγου του με την ίδια σφραγίδα, το διαβατήριο από κράτος της Καραϊβικής που άνηκε στην κόρη του, ένα παρόμοιο του γιου του, ένα ακόμη με σφραγίδα Τουρκίας που άνηκε στον άλλο γιο του και πέντε ακόμη διαβατήρια. Μέσα στο φωριαμό ασφαλείας υπήρχαν 18.200 ευρω σε μετρητά τα οποία και αφαίρεσαν όπως και χρυσαφικά αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, εκτιμούν ότι «ποντικοί» κλέβουν τα διαβατήρια για δυο λόγους. Είτε γιατί θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τα θύματα τους, εκβιάζοντας τα για να τους επιστρέψουν τα διαβατήρια, είτε για να τα πουλήσουν σε παράνομα κυκλώματα που τα πλαστογραφούν και τα παραδίδουν στη συνέχεια σε κακοποιούς έναντι μεγάλων χρηματικών αμοιβών.

Ειδήσεις σήμερα:

«Σπέρνω τέχνη» λέει στο protothema ο τράπερ που μπήκε σε περιπολικό τραγουδώντας «στο μυαλό χασίς»

Ο Πούτιν φέρεται ότι θα γίνει πάλι μπαμπάς από την Καμπάεβα αλλά «δεν θέλει παιδιά και μάλιστα κόρες»

Μίκης Θεοδωράκης: Διαμαρτυρία για το σπίτι συνεργάτιδας που ζητήθηκε η κατάσχεσή του από δικαστικό κλητήρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης