Χαλάνδρι: Ορίσθηκε πραγματογνώμονας για το μοιραίο τροχαίο

Χαλάνδρι: Ορίσθηκε πραγματογνώμονας για το μοιραίο τροχαίο

Ζητούμενο αν τα δύο οχήματα πραγματοποιούσαν «κόντρες» και αν το όχημα του 20χρονου συλληφθέντος έκλεισε το δρόμο του 18χρονου φίλου του που βρήκε τραγικό θάνατο

troxai_xalandri_new_xr
Εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του 18χρονου στο Χαλάνδρι δρομολόγησε ο διορισμός από την Εισαγγελία Πρωτοδικών του κορυφαίου πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, προκειμένου να συντάξει πόρισμα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Μάλιστα, φαίνεται το ζητούμενο να είναι αν τελικά τα δύο οχήματα πραγματοποιούσαν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, αν το όχημα του 20χρονου συλληφθέντος έκλεισε το δρόμο του 18χρονου φίλου του που βρήκε τραγικό θάνατο και αν για πρώτη φορά πρέπει να εφαρμοστεί ο νέος νόμος που προβλέπει ακόμη και τη φυλάκιση οδηγού που εμπλέκεται θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η υπόθεση, θεωρείται για τις αρχές κομβική, πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί πλήρως και στην ουσία θα αποτελέσει οδηγό για το πως θα χειρίζονται οι αρχές στο μέλλον ανάλογες περιπτώσεις.

Ο 18χρονος, τα ξημερώματα της Τρίτης, έχασε τη ζωή του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με τον 20χρονο φίλο του.

Το όχημα του που κατευθυνόταν στο ρεύμα επί της Παλαιολόγου προς Νέα Ιωνία, χτύπησε πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ όπως προέκυψε οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Η «παράδοξη» εικόνα από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ: Μαζί κάθισαν ο Ούγγρος εθνικιστής ηγέτης και ο... σύζυγος του ηγέτη του Λουξεμβούργου

Ιρανός 35 ετών ξελόγιασε μέσω Instagram 17χρονη – Την πήγε στη Μύκονο για να την εκδίδει

Απαλλάσσεται με βούλευμα ο Βασίλης Λεβέντης που είχε καταγγελθεί για βιασμό από την Μπίκα - Μυθεύματα και ψεύδη όσα του είχε καταλογίσει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης