Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος Αρης Πορτοσάλτε.
Σύμφωνα με την αστυνομία η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 03.00 από μηχανισμό που αποτελείτο από 4 γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία.
Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά μικρής έκτασης και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. «Το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα», τόνισε ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
«Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου», «δεν αγοράζεται αυτή η γνώμη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. Εξήγησε ότι στην ίδια πολυκατοικία ζουν ακόμη επτά οικογένειες που συμβιώνουν κι εκείνες με αυτή την ιστορία.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.