Μια διαφορετική οπτική της φωτιάς, που ξεκίνησε στην Άνω Γλυφάδα, επεκτάθηκε στην Άνω Βούλα και στη Βάρη δείχνουν εικόνες που τραβήχτηκαν από επιβάτη αεροπλάνου, που πετούσε πάνω από την Αττική, το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε τοlamiareport.gr,τραβήχτηκαν όταν το αεροπλάνο πετούσε σε χαμηλό ύψος, καθώς παίρνει θέση να προσγειωθεί.
Περιοχές της Αττικής είχαν καλυφθεί από σύννεφα καπνού, ιδιαίτερα πάνω από τη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βάρη, όπου ήταν ενεργά τα πύρινα μέτωπα.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.