Μια διαφορετική οπτική της φωτιάς, που ξεκίνησε στην Άνω Γλυφάδα, επεκτάθηκε στην Άνω Βούλα και στη Βάρη δείχνουν εικόνες που τραβήχτηκαν από επιβάτη αεροπλάνου, που πετούσε πάνω από την Αττική, το απόγευμα του Σαββάτου.
Οι φωτογραφίες, που δημοσίευσε τοlamiareport.gr,τραβήχτηκαν όταν το αεροπλάνο πετούσε σε χαμηλό ύψος, καθώς παίρνει θέση να προσγειωθεί.
Περιοχές της Αττικής είχαν καλυφθεί από σύννεφα καπνού, ιδιαίτερα πάνω από τη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βάρη, όπου ήταν ενεργά τα πύρινα μέτωπα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.