Αγρίνιο: Νεαρός τρύπωσε σε σχολείο για να κλέψει... ηχείο
Το πάθος για τη δυνατή μουσική οδήγησε στη σύλληψή του
Μάνος Τσαγκαράκης
Φανατικός με την... δυνατή μουσική πρέπει να ήταν ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος χρειαζόταν ένα ισχυρό ηχείο και το βρήκε σε ένα σχολικό συγκρότημα στο Αγρίνιο, όπου κατάφερε να τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτόςγια να το κλέψει, αργά το βράδυ της Πέμπτης!
Ωστόσο, κάποιος τον είδε να βγαίνει μεταφέροντας το επίμαχο ηχείο και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. πριν προλάβει να απομακρυνθεί. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ξάφρισε κινητό από μαγαζί αλλά την έπιασαν
Λίγες ώρες μόνο πρόλαβε να χαρεί τις δυνατότητες του κινητού τηλεφώνου που έκλεψε από μια γυναίκα μέσα σε ένα κατάστημα στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, το απόγευμα της Τετάρτης, μια Ελληνίδα. Το επόμενο πρωί, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Λευκιμμαίων, συνελήφθη με το επίμαχο κινητό που επιστράφηκε στην κάτοχο της, ενώ η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενη για κλοπή.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή