Όσο προχωράει η θερινή περίοδος, τόσο “φουντώνουν” οι απάτεςσε βάρος επιχειρηματιών που απασχολούνται στον τουρισμό. Οι επιτήδειοι εξαπάτησαν άλλον έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων δωματίων και του απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό, αυτή τη φορά στην Χαλκιδική.
Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το θύμα και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την κράτηση ενός δωματίου, ζητώντας να καταθέσουν τα χρήματα στον λογαριασμό του. Στη συνέχεια, του έστειλαν μήνυμα στο κινητό του, το οποίο παρέπεμπε σε περιβάλλον όμοιο με αυτό της επίσημης σελίδας της τράπεζας και του ζητούσε να μπει στον σύνδεσμο που περιείχε και να καταχωρήσει τους τραπεζικούς κωδικούς του, δήθεν για να επικυρωθεί η συναλλαγή.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν υποψιάστηκε την απάτη, καταχώρησε τα απόρρητα στοιχεία και έδωσε άθελά του πρόσβαση στους δράστες, οι οποίοι μετέφεραν από τον τραπεζικό λογαριασμό του σε άλλους το ποσό των 21.000 ευρώ! Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, που ερευνά την διαδρομή του χρήματος για να ταυτοποιήσει αυτούς που το υπέκλεψαν.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco