Ποινή φυλάκισης 21 μηνών επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 37χρονο που το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χτυπώντας με τσεκούρι στην είσοδο του Τεκτονικού Μεγάρου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, πυροβολώντας ταυτόχρονα με κυνηγετική καραμπίνα.
Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ανέστειλε την ποινή του, υπό τον όρο να μην προσεγγίζει το παραπάνω κτίριο σε απόσταση 20 μέτρων.
Στην απολογία του επικαλέστηκε απώλεια συνείδησης, αναφέροντας - επίσης - ότι παλιότερα νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική δομή.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.