Αποδεκτή έγινε απότην κυβέρνηση η εισήγηση της Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για χαλάρωση των μέτρωνγια τον κορωνοϊό τις επόμενες μέρες.
Συγκεκριμένα οι Εμπειρογνώμονες εισηγήθηκαν στην κυβέρνηση τη διενέργεια ενός self test την εβδομάδα από τους μαθητές και τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς στα σχολεία, καθώς επίσης και την 100% πληρότητα στις εξέδρες των γηπέδων.
Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο. Κατά συνέπεια οι αγώνες σε ποδόσφαιρο (εκτός Super League, καθώς αγωνίζεται η Εθνκή Ελλάδας) και μπάσκετ το σαββατοκύριακο θα μπορούν να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα, ενώ από την επόμενη εβδομάδα οι μαθητές θα κάνουν ένα self test.
Μέχρι σήμερα, οι μαθητές όφειλαν να κάνουν δυο self test την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), ενώ η πληρότητα στα γήπεδα ήταν στο 75%.
Η εισήγηση της Επιτροπής έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση