Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή»

Τετραπλό έγκλημα στην Ανδραβίδα: «Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή»

Τον γιούχαραν σήμερα στα δικαστήρια -Πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί - Κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του 60χρονου - Ο δράστης έλεγε σε αξιωματικό της Ασφάλειας: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά» 

dolofonos_andravida_new_xr
Στον ανακριτή οδηγήθηκε και έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί , ο 60χρονος δράστης του πρωτοφανούς τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα ένα ζευγάρι και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας μόλις 1,5 και 2,5 ετών. 

Ο 60χρονος, ομολόγησε τη δολοφονία του ζευγαριού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν του πλήρωναν τα ενοίκια, ενώ φέρεται να υπέδειξε και το σημείο πολυκατοικίας στην Πάτρα όπου έκρυψε το όπλο του εγκλήματος.

Πριν λίγο έφτασε στα δικαστήρια όπου ο συγκεντρωμένος κόσμος τον γιούχαρε

Μακελάρης Δικαστήρια Αμαλιάδας


Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει. Ειδικότερα είπε στις αρχές ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε καθώς «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

Τον 60χρονο αποδοκίμασε πλήθος κόσμου κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας που του φώναζαν «γιατί τα παιδιά;».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανένας δικηγόρος δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του 60χρονου. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο που θα ορίσει το δικαστήριο.

Μαρακάκης-Καλιακμάνης: Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή

Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή.

Πρόσθεσε ότι η Αμαλιάδα είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, λέγοντας πως οι αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δράστης ήταν γνωστό ότι έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε.

Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να… πέσει στα μαλακά

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη. Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά. Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». 




Ειδήσεις σήμερα:

«Ξοφλημένος ο Πούτιν - Θα στηρίξουμε την Πολωνία, αν στείλει μαχητικά στην Ουκρανία», λέει ο Βρετανός υπουργός Άμυνας

Ξαναγράφεται ο «ενεργειακός» χάρτης λόγω του πολέμου στην Ουκρανία - Ποιες εναλλακτικές εξετάζει η Ελλάδα

Πυκνό χιόνι από νωρίς το πρωί στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης