Κρήτη: Χωρίς άνω άκρα και μη αναγνωρίσιμο ως προς το φύλο του, το πτώμα που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο

Κρήτη: Χωρίς άνω άκρα και μη αναγνωρίσιμο ως προς το φύλο του, το πτώμα που εντοπίστηκε στο Ρέθυμνο

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει να ξεσκονίζουν παλιές υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων από τα αρχεία τους με κάποιους να πιστεύουν πως το πτώμα ίσως ν΄ ανήκει σε έναν από τους αγνοούμενους μετανάστες, των τριών ναυαγίων πού σημειώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αιγαίο - Εξετάζουν και την υπόθεση εξαφάνισης Βουλγάρας εγκύου τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το 2018

kriti_asthenoforo
Θρίλερ στο Ρέθυμνο με τον εντοπισμό πτώματος σε άκρως προχωρημένη σήψη, με τις αρχές να περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να το ταυτοποιήσουν καθώς με πρώτη ματιά δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν ακόμα και το φύλο του, καθώς είναι μη αναγνωρίσιμο.

Η σορός εντοπίστηκε χωρίς τα άνω άκρα στην θαλάσσια περιοχή των Σισών, στο Ρέθυμνο, ενώ για την ανάσυρσή του από το νερό, κλήθηκε η ΕΜΑΚ και κλιμάκιο από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Περάματος.

Ήδη οι αρχές έχουν ξεκινήσει να ξεσκονίζουν παλιές υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων από τα αρχεία τους με κάποιους να πιστεύουν πως το πτώμα ίσως ν΄ ανήκει σε έναν από τους αγνοούμενους μετανάστες, των τριών ναυαγίων πού σημειώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αιγαίο.

Από την άλλη στο κάδρο μπαίνει και η υπόθεση με την εξαφανισμένη έγκυο Ντέσι Ιλιέβα την 37χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία ζούσε μόνιμα στο Ρέθυμνο, ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος όταν χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη της.

Το μεσημέρι της 2ας Μαΐου 2018, λίγο προτού εξαφανιστεί, είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα της και μια φίλη της, λέγοντάς τους ότι θα πήγαινε με τον σύντροφό της σε ένα δάσος για να φάνε σε μια ταβέρνα. Έκτοτε, κάθε φορά που την καλούσε η μητέρα της, το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι η 37χρονη δεν πήγε για δουλειά στο εστιατόριο του Ρεθύμνου στο οποίο εργαζόταν ανάγκασε τη μητέρα της να πάει στην Κρήτη και να ενημερώσει την Αστυνομία, εκφράζοντας την ανησυχία της και την υποψία ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.



Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος 

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις ορειβάτες - Ίχνη χιονοστιβάδας στην πλαγιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης