Εκβίαζε αλλοδαπή για να την βιάζει και να την εξωθεί στην πορνεία

Εκβίαζε αλλοδαπή για να την βιάζει και να την εξωθεί στην πορνεία

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας Βούλγαρος εργάτης γης μια νεαρή αλλοδαπή στην Ηλεία

sexual_abuse_ginaika_art2
Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας Βούλγαρος εργάτης γης μια νεαρή αλλοδαπή, την οποία υποχρέωνε με απειλές και εκβιασμούς να υποκύπτει στις διαθέσεις όσων πλήρωναν για να γευτούν τους καρπούς του αγοραίου έρωτα, ενώ την χρησιμοποιούσε και ο ίδιος ως σκεύος ηδονής βιάζοντάς την επανειλημμένα!

Ο αδίστακτος 54χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε μια περιοχή της Ηλείας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας και του τμήματος Πηνειού, όταν η 29χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα trafficking βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει. Όπως είπε, ο Βούλγαρος εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική της κατάσταση και την απειλούσε ότι θα τη στείλει πίσω στη χώρα της, προκειμένου να την εξωθεί στην πορνεία. Έτσι, τής έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αμοιβή 20 ευρώ, με πελάτες σε περιοχές της Ηλείας όπου την μετέφερε με δικό του αυτοκίνητο. Μετά το τέλος των ραντεβού την παραλάμβανε ο ίδιος και κρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, ενώ την εξανάγκαζε με απειλές να συνευρίσκεται ερωτικά και μαζί του.

Η νεαρή αλλοδαπή μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, όπου οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές που χάραξε στην ψυχή της ο Βούλγαρος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.




Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης