Βανδάλισαν το γκράφιτι με τους αγωνιστές του 21 στην Κυψέλη
Το γκράφιτι είναι έργο μιας ομάδας street artists οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων ζωγράφισαν σκηνές και ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης σε διάφορα σχολικά κτίρια
Αποτροπιασμό προκαλεί ο βανδαλισμός του γκράφιτι που αναπαριστά τους αγωνιστές της επανάστασης του 1821 σε σχολείο της Κυψέλης από αντιεξουσιαστές.
Ομάδα αγνώστων πέταξε μαύρη μπογιά και έγραψε συνθήματα με σπρέι πάνω στην τοιχογραφία που κοσμεί το 133ο δημοτικό σχολείο Αθηνών με τη μορφή του Κολοκοτρώνη, του Κανάρη και της Μπουμπουλίνας.
Το γκράφιτι, με τίτλο "Το πάνθεον των αγωνιστών του 21", αποτελεί έργο μιας ομάδας street artists οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων ζωγράφισαν σκηνές και ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης σε διάφορα σχολικά κτίρια της πρωτεύουσας.
Κάποιοι, ωστόσο, επέλεξαν μέσα στις γιορτές να βανδαλίσουν την τοιχογραφία του Κολοκοτρώνη και της Μπουμπουλίνας με συνθήματα όπως "η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"...
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς