Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 40χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στον ΙSIS
Ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά την απολογία του σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 40χρονος που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη για συμμετοχή στον ISIS.Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, μετά την απολογία του σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. Ο 40χρονος απολογήθηκε για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.
Ο κατηγορούμενος, ιρακινής καταγωγής, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας. Η σύλληψή του έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Μάλιστα, είχε συλληφθεί ξανά και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων. Τότε, όμως, μετά την απολογία του στις αρμόδιες δικαστικές αρχές είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
Σήμερα, όμως μετά την απολογία του για συμμετοχή στον ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.