Ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, δήλωσε το πρωί ότι ο σεισμός δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς έγινε μέσα σε θαλάσσιο χώρο, χωρίς να έχουμε κάποια μετασεισμική ακολουθία. «Το 2006 είχαμε σεισμό της τάξης των 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ», σημείωσε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.